[ B r o n B Y o u ] kleur- en kledingadvies

Het mooiste dat je kunt worden, ben je zelf...

kleuradvies

Een kleurenanalyse is niet gebaseerd op de huidskleur die je in eerste instantie ziet (de boventoon van de huid), maar is gebaseerd op datgene dat in de huid wat je in eerste instantie niet ziet, namelijk de ondertoon van de huid. 

 

De kleuren die iemand bij zijn gezicht draagt reageren met  de kleuren in de ondertoon van de huid. niet flatterende kleuren maken geel, mat, bleek en/of oud. De juiste kleuren geven je een frisse en energieke uitstraling. De ondertoon van de huid verandert nooit. Met een advies doe je dus een langdurige investering.

 

Met behulp van gekleurde doeken, die om je schouders worden gedrapeerd, kun je zelf zien en ervaren welke kleuren je mooi staan en welke kleuren je beter kunt mijden. De juiste kleur zorgt er voor dat jij zichtbaar bent en dat de aandacht gaat naar jouw gezicht.

Ik werk met de principes van het seizoenensysteem (lente-, zomer-, herfst- en wintertype), maar leg je het systeem zo uit, dat je er zelfstandig mee aan de slag kunt na het advies.

Je krijgt de analyse op papier mee.

 

Optioneel kan je bij mij een kleurenwaaier aanschaffen, maar dat is geen 'verplicht' onderdeel van het advies. Indien gewenst kan ik ook nog adviseren over make-up kleuren.

 

Een kleuradvies duurt ongeveer 1,5 uur. Een advies is erg leuk en leerzaam en het is een eenmalige investering in jezelf.

 

Een combinatie van kleur-en kledingadvies is ook mogelijk. Dat vraagt een tijdsinvestering van ongeveer een dagdeel.  

 

Voor tarieven klik hier

 

suggesties

BronBYou is aangesloten bij wederkerigheid.nl

 

wederkerigheid.nl

  


 

Mis je nog iets? Heb je een aanvulling of suggestie om deze BronBYou website te verbeteren?

 

Of wil je meer te weten komen over wat BronBYou voor jou kan betekenen?

 

Klik  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om het mij te laten weten.